Affiliate worden DSL-TECH

Affiliate programma refurbished laptops

Welkom bij het affiliate programma van Dsl-Tech.nl

Bestaande affiliate partners kunnen direct inloggen op het dashboard.

10% commissie verdienen over alle producten die via jouw persoonlijke affiliate link gekocht worden? Registreer je dan nu om te beginnen met geld te verdienen!

Hoe het affiliate programma werkt

Om geld te verdien dien je eerst te registeren. Heb je al een klantaccount van Dsl-tech.nl? Dan dien je ook apart te registreren zodat wij alle gegevens hebben die nodig zijn om geld te kunnen verdienen met ons refurbished laptop affiliate programma. Na registratie ontvang je een mail met daarin de inloggegevens van jouw persoonlijke affiliate account. Wanneer je nu inlogt kom je automatisch op het dashboard. Op het dashboard vind je verschillende tabbladen;

Affiliate tabblad: Overzicht

Wanneer je inlogt kom je automatisch op het tabblad "overzicht". Hier zie je statistieken; bezoekers, gesloten transacties en verdiensten. Aan de hand van deze statistieken kan je in de gaten houden welke promotie goed presteert en welke minder.

Affiliate tabblad: Verkoop

Onder het tabblad verkoop kan je op datum filteren en bekijken hoeveel verkopen je in die periode hebt gerealiseerd. Houdt er rekening mee dat retourzendingen en geannuleerde bestellingen hier niet bijgewerkt worden. Bestellingen die zijn geannuleerd of zijn teruggestuurd onder het wettelijke retourecht vindt je op het volgende tabblad;

Affiliate tabblad: Betaling geschiedenis

Op deze pagina ook een overzicht maar dan over alle transacties. Naast verkopen vindt je hier ook annuleringen en uitbetalingen etc,

Affiliate tabblad: Advertenties

Op dit tabblad in je persoonlijke affiliatie account vindt je jouw persoonlijke affiliate linkje welke naar de homepage verwijst. Wil je liever en affiliate link maken naar een specifieke pagina of product? Dan kan je met met de Refferal URL Generator een eigen uniek affiliate linkje maken. Plak de gewenste URL waar je bezoekers heen wilt sturen in het veld en klik op de groene knop "GENEER UNIEKE AFFILIATE LINK" Nu verschijnd er een nieuwe link die er uitziet als:

https://dsl-tech.nl/jougewenste-pagina/wpam_id=jouwidnummer

Wanneer je deze link nu deelt met jouw potentiele klanten zullen zij direct op de gewenste pagina komen en niet op de homepage zoals dat met jouw "standaard" affiliate link wel het geval is.

"De volgende advertenties zijn beschikbaar voor publicatie."

Onder deze koptekst kunnen er advertenties te voorschijn komen die Dsl-tech beschikbaar stelt voor alle affiliate partners. Op het moment van schrijven hebben wij hier nog niks gepubliceerd.

Affiliate tabblad: Profiel bewerken

Op dit tabblad kan je persoonlijke gegevens bijwerken zoals het IBAN bankrekeningnummer, telefoonnummer etc. Let wel op dat gegevens naar waarheid worden ingevuld. Wanneer wij misbruik constateren zal dit leiden tot verwijdering van account inclusief tegoeden.

Affiliate tabblad: Uitloggen

Hiermee logt u uit van uw affiliate account.

Wanneer heb ik mijn verdiensten binnen?

De eerste week van de maand controleren wij alle affiliaties. Wanneer het uit te keren bedrag hoger is dan €100,00 euro zullen wij de commissies handmatig controleren en de betaling verwerken. (na verloop 14 dagen herroepingsrecht) Dit handmatige proces is nodig om fraude te voorkomen. Jouw affiliate verdiensten zullen rondt de 10e van de maand op het opgegeven bankrekeningnummer staan. Heb je nog geen €100,00 euro aan commissie? Helaas dan blijven verdiensten staan tot het moment bereikt is dat de drempelwaarde van €100,00 behaald is. Maar hey, met de verkoop van slechts 1 of 2 laptops kan jij al €100,00 commissie halen 😉

Belangrijk: controleer goed of je gegevens (profiel bewerken) correct zijn. Opgegeven naam dient overeen te komen met de eigenaar van het IBAN bankrekeningnummer.

Hoe kan ik geld verdienen met mijn affiliate account

De mogelijkheden zijn bijna grenzeloos. Een paar voorbeelden;

  • Maak een sterke b.v. Marktplaats advertentie met je eigen affiliate link
  • Deel jou affiliate link op werk, school, stichting of vereniging.
  • Deel je link met vrienden, familie.
  • Deel je link op favoriete sociale media kanalen (Facebook groepen etc)
  • Zet je affiliate link in de biografie van verschillende online account

Tip:

Kort jouw url in met een URL shortener. Zo kan je makkelijker adverteren zonder dat het opvalt dat je een affiliate link gebruikt. Een shortener is ook handig om nog betere statistieken en analytische gegevens analiseren met betrekking tot conversie.