Betalen

Laptop achteraf betalen

Betaalmethoden DSL-Tech.nl

Bij DSL-TECH.NL begrijpen we hoe belangrijk het is dat je snel en veilig voor je laptop kunt betalen. Daarom hebben we extra stappen ondernomen om onze klanten een veilig en betrouwbaar betaalplatform te garanderen.

Als je bij ons online betaalt, kun je er zeker van zijn dat je persoonlijke gegevens veilig worden verwerkt. We gebruiken de nieuwste coderingstechnologie om je gegevens te beschermen en ervoor te zorgen dat alle transacties veilig zijn. Daarnaast hebben we ook een toegewijd team van beveiligingsprofessionals die onze systemen 24/7 monitoren op verdachte activiteiten.

Momenteel kunt u bij DSL-Tech.nl betalen met de volgende methoden;

  • Klarna (achteraf betalen)
  • IDEAL
  • Paypal
  • Creditcard
  • Bankoverschrijving
  • Apple Pay
  • KBC & Belfius

Laptop achteraf betalen met Klarna

Je laptop nu bestellen en achteraf betalen, hoe makkelijk is dat? Achteraf betalen via Klarna is mogelijk bij DSL-Tech.nl

IDEAL

Ideal is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Je kunt gebruikmaken van Ideal als je aangesloten bent bij een van deze banken: ABN AMRO, ASR Bank, ING, Rabobank, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, Knab bank, Bunq, Noneyou en Handelsbanken.

PayPal

PayPal is een populaire manier om online te betalen. Met PayPal kun je met je account eenvoudig betalen, zonder dat je financiële gegevens kenbaar worden gemaakt en PayPal bied extra garantie wat betreft verzending. Kijk voor meer informatie op https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/buyer-protection.

Credit Card

Veilig betalen met je credit cards via SSL en het platform van Mollie.

Bankoverschrijving

Je kunt er voor kiezen om het orderbedrag over te maken op de bankrekening van DSL-TECH VOF. Wanneer je ervoor kiest ontvang je de factuur in je mail, je factuurnummer vermeld je bij de omschrijvingen. Houd er wel rekening mee dat verwerking kan paar dagen extra duren.

Apple Pay

Gemakkelijk betalen met je Apple wallet bij DSL-Tech is mogelijk

KBC & Belfius

Onze Belgische klanten kunnen gemakkelijk met Belfius en KBC betalen

De waardering van dsl-tech.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 153 reviews.

Blijf Altijd Op De Hoogte!

Wil je als eerste horen over onze exclusieve aanbiedingen, handige tips en spannende updates?
Vul je e-mailadres in en mis nooit meer iets leuks van ons!