Alles over het merk Lenovo

Alles over het merk Lenovo

Lenovo is een Chinese multinational technologiebedrijf dat opgericht werd in 1984 als Legend Holdings. Het bedrijf begon als een computerhandelaar en groeide uit tot een van de grootste computerfabrikanten in China. In de jaren 90 begon Lenovo zich uit te breiden naar andere producten, zoals servers, storage, netwerkapparatuur en mobiele telefoons.

In 2004, Lenovo kocht IBM’s PC-divisie, die hen toegang gaf tot IBM’s wereldwijde verkoopkanalen en de ThinkPad-lijn van laptops, die een grote rol zou gaan spelen in de groei van Lenovo. In de jaren 2010 begon Lenovo zich ook te richten op de ontwikkeling van tablets en smartphones.

In 2014, Lenovo werd het grootste PC-bedrijf ter wereld, overtreffende HP. Lenovo’s productportfolio omvat nu personal computers, laptops, tablets, smartphones, servers, storage, netwerkapparatuur en intelligente apparaten. In 2021 Lenovo’s marktwaarde was ongeveer $21 miljard USD.

Het populairste Lenovo product

Het populairste product zijn waarschijnlijk de laptops van Lenovo, met in het bijzonder de ThinkPad-lijn en de IdeaPad-lijn. De ThinkPad-lijn is gericht op zakelijke gebruikers en wordt vaak beschouwd als een van de beste zakelijke laptops op de markt, terwijl de IdeaPad-lijn gericht is op consumenten en biedt een scala aan opties voor verschillende gebruikersbehoeften en budgetten. Lenovo’s smartphones en tablets zijn ook populair in de consumentenmarkt.

Shopping Cart
De waardering van dsl-tech.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 154 reviews.

Blijf Altijd Op De Hoogte!

Wil je als eerste horen over onze exclusieve aanbiedingen, handige tips en spannende updates?
Vul je e-mailadres in en mis nooit meer iets leuks van ons!