Garantie op een refurbished laptop

Garantie op een refurbished laptop

Garantie op een Refurbished Laptop: Waarom het de Slimme Keuze is

In de zoektocht naar een nieuwe laptop zijn er tal van opties beschikbaar. Je kunt kiezen voor een gloednieuwe laptop, maar ook een tweedehands model overwegen. Echter, als je waarde hecht aan garantie, is een refurbished laptop wellicht de beste keuze.

Wat is een Refurbished Laptop?

Een refurbished laptop is in feite een tweedehands laptop die niet bij een particulier wordt gekocht, maar bij een gespecialiseerd bedrijf. Voordat deze laptops weer te koop worden aangeboden, ondergaan ze een grondige inspectie. Zowel de buitenkant als de technische aspecten worden nauwkeurig gecontroleerd en indien nodig gerepareerd met originele onderdelen. Naast reparaties wordt de hele laptop zorgvuldig schoongemaakt, inclusief het interieur. Vervolgens wordt de meest recente software geïnstalleerd om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt.

Garantie: Gemoedsrust voor de Koper

Een van de belangrijkste voordelen van een refurbished laptop is de garantie die ermee gepaard gaat. Standaard krijg je bij de aanschaf van een refurbished model een garantie van 1 jaar. Dit geeft de koper de gemoedsrust dat de laptop goed functioneert, anders zou er immers geen garantie op zitten. Hoewel het een tweedehands product is, wordt ervoor gezorgd dat eventuele gebreken, zoals een zwakke batterij, worden verholpen voordat de laptop te koop wordt aangeboden.

Bij DSL-Tech vervangen wij elke accu die onder de 80% wear level zit! Dus elke accu onder een slijtagelevel van 80% word vervangen.

Voordelen naast Garantie

Naast de garantie biedt een refurbished laptop nog meer voordelen. De aanschaf van een refurbished model is over het algemeen aanzienlijk goedkoper dan een nieuw model, wat voordelig kan zijn voor mensen met een beperkt budget. Bovendien draag je bij aan duurzaamheid en milieuvriendelijkheid door een tweedehands product te kopen dat anders misschien zou worden weggegooid.

Het grootste verschil tussen een refurbished laptop en een tweedehands model, zoals te vinden op platforms als Marktplaats, is de garantie en de grondige inspectie. Een particulier kan de laptop oppervlakkig controleren en terugzetten naar de fabrieksinstellingen, maar bij een refurbished model weet je zeker dat deze grondig is nagekeken en eventuele gebreken zijn verholpen.

Refurbished betekent niet noodzakelijk oud

Het is belangrijk op te merken dat refurbished niet per se betekent dat de laptop al een paar jaar oud is. Geretourneerde laptops die niet zijn gebruikt, maar waarvan de verpakking wel is geopend, worden ook als refurbished aangeboden. Hierdoor kun je in feite een splinternieuwe laptop krijgen, maar dan met alle voordelen van een refurbished model.

Bij DSL-Tech Bieden Wij:

Bij DSL-Tech krijg je bij aankoop standaard 1 jaar garantie op de laptop en 6 maanden op de accu. Je kan bij aankoop wel als optie voor 2 jaar garantie kiezen op de Laptop voor een kleine bijbetaling van 39,99 Euro.

Mocht je tot 14 dagen na aankoop toch niet tevreden zijn van het toestel kan je bij ons terug vallen op het

Herzieningsrecht en retourneren

Conclusie

Kortom, een refurbished laptop biedt tal van voordelen, met garantie als een van de belangrijkste. Door te kiezen voor een refurbished model geniet je van gemoedsrust, betaalbaarheid en milieuvriendelijkheid. Het is een slimme keuze voor wie op zoek is naar een kwalitatieve laptop zonder de hoge prijs van een nieuw model. Met een garantie van 1 jaar en de wetenschap dat de laptop grondig is nagekeken, biedt DSL-Tech een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Dit zegt de rijksoverheid van Nederland over wettelijke garantie

De waardering van dsl-tech.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 153 reviews.

Blijf Altijd Op De Hoogte!

Wil je als eerste horen over onze exclusieve aanbiedingen, handige tips en spannende updates?
Vul je e-mailadres in en mis nooit meer iets leuks van ons!