Hoe betrouwbaar is een refurbished laptop

Goedkope Schoollaptop Aanbiedingen

Laptop kopen voor school? Dan wil je natuurlijk een laptop met goede specs en puike prestaties. Een goede snelle laptop is echter voor velen onbetaalbaar. Gelukkig heeft DSL-TECH.NL een goedkope schoollaptop aanbiedingen voor je. Een refurbished laptop met garantie! Met een refurbished model heb je goede snelle laptop voor een lage prijs. Een refurbished laptop is een gebruikte laptop die nog jaren mee kan. Wij hebben de laptop uitvoerig getest op prestatie en functionaliteit en opgefrist voor een nieuwe eigenaar. Op een cosmetische beschadiging na werken onze laptops als nieuw. Al onze laptops zijn voorzien van verse OS (besturingssysteem) installatie . Standaard heb je 1 jaar garantie op onze laptops maar voor een kleine meerprijs kan je ook kiezen voor 2 jaar garantie. Zo heb je goedkoop een snelle betrouwbare laptop voor school maar heb je de zelfde garantie als bij een nieuw model. Naast laptops hebben we ook gebruikte laptoptassen, toetsenborden en muizen, dockingstations en nog nog veel meer aanbiedingen voor het nieuwe schooljaar.

Geld verdienen met laptop verkoop

Je schoollaptop kopen bij DSL-TECH.NL is niet alleen goedkoop. Je kan bij ons ook nog eens een lekker zakcentje verdienen voor het nieuwe schooljaar! Wanneer je bij DSL-TECH een affiliatie account aanmaakt kan je namelijk voor elk gewenst product/pagina een persoonlijke link aanmaken. Deze link kan je delen met je klasgenoten, sociale media pagina of in een advertentie zetten. Wanneer iemand een laptop of ander product koopt via jouw persoonlijke link krijg je automatisch maar liefst 10% van het aankoopbedrag op jouw DSL wallet gestort! Ken jij iemand die een Macbook wil kopen? Dan kan je commissie wel oplopen tot ruim €100,00! Zodra jij minimaal 100 euro hebt gespaard op je affiliatie account kan je betaalverzoek indienen en heb jij binnen enkele werkdagen jouw verdiensten op je bankrekening staan.

Laptop aanbieding voor school

Goedkope laptop aanbiedingen hebben we niet enkel voor leerlingen. DSL TECH heeft voor scholen en instellingen altijd een passende aanbieding met extra korting bij afname in bulk. Naast korting op laptops bij bulk afname is het voor scholen ook interessant om een persoonlijke affiliatie account aan te maken. Zo kan school de leerlingen een goedkoop en duurzaam alternatief bieden voor de aanschaf van een nieuwe laptop en hiermee extra inkomsten genereren voor bv schoolactiviteiten.

Shopping Cart
De waardering van dsl-tech.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 154 reviews.

Blijf Altijd Op De Hoogte!

Wil je als eerste horen over onze exclusieve aanbiedingen, handige tips en spannende updates?
Vul je e-mailadres in en mis nooit meer iets leuks van ons!