Refurbished Macbooks van Apple

Laptops van Apple

Apple laptops staan bekend als één van de krachtigste en meest efficiënte computers op de markt. Met hun slanke en lichte ontwerp bieden ze gebruikers een combinatie van kracht en gemak. Macbooks zijn uitgerust met voorzieningen die zich onderscheiden van de concurrentie.

Refurbished Dell laptops

Laptops van DELL

Een Dell laptop biedt gebruikers een groot aantal functies die het een aantrekkelijke keuze maken voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik. Dell laptops worden geleverd met verschillende schermformaten, variërend van 13-inch tot 17-inch, zodat je afhankelijk van je behoeften de perfecte kunt vinden.

Refurbished Lenovo laptops

Laptops van Lenovo

Een Lenovo laptop is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar apparaat met veel mogelijkheden. Het merk Lenovo staat bekend om zijn duurzame producten van hoge kwaliteit die veel waar voor hun geld bieden.

Refurbished Hewlett Packard laptops

Laptops van Hewlett-Packard

Hewlett-Packard (HP) laptops staan bekend om hun betrouwbare prestaties, duurzaamheid en vele mogelijkheden. Met zijn grote keuze aan producten bieden HP laptops voor elk wat wils, inclusief studenten, professionals, gamers en meer.

De goedkoopste laptops van Nederland & België 

Voordelig een refurbished laptop kopen met garantie en de beste service? Welkom bij DSL-Tech.nl, een jong en dynamische bedrijf welk met oog op duurzaamheid gebruikte laptops een 2e leven geeft. Bij ons kunt u een tweedehands, gereviseerde laptop, kopen met de zelfde garantie als een nieuwe laptop.

Onze laptops zijn afkomstig van de zakelijke markt wat garant staat voor kwalitatieve laptops. De laptops zijn vaak niet intensief gebruikt tijdens bijvoorbeeld een lease periode. Al onze refurbished producten worden zeer grondig nagekeken en opnieuw geïnstalleerd. Mocht uw aankoop onverhoopt toch niet naar behoren werken? U heeft bij ons altijd 1 jaar standaard garantie. Voor een kleine meerprijs kunt u ook een refurbished laptop kopen met 2 jaar garantie.

Met een refurbished laptop heeft u een top product voor een voordelige prijs. Alle laptops functioneren perfect maar hebben meestal enkel wat cosmetische schade ofwel gebruikerssporen. Bij al onze modellen vindt u de conditie vermelding.

Heeft u vragen over een product? U kunt tijdens kantoortijden gebruik maken van de LIVE CHAT functie linksonder in beeld. Buitenkantoor tijden kunt u gebruik maken van het contact formulier. Welkom bij de goedkoopste refurbished laptop webshop van Nederland en België! 

Refurbished laptops van DSL-TECH.NL

Refurbished laptopaccessoires en randapparatuur

Naast refurbished laptops kopen kunt u bij DSL TECH ook verschillende andere gebruikte producten bestellen. Niet alleen lekker voordelig maar ook duurzaam en goed voor het milieu. Natuurlijk heeft u op andere refurbished producten zoals dockingstations, monitors, toetsenbord en muis en andere gebruikte producten gewoon 1 jaar standaard garantie. DSL TECH is niet voor niets één van de best beoordeelde refurbished laptop winkels van de Benelux!

Laptop upgrades en software installaties

Normaliter wanneer u een gebruikte laptop of notebook koopt heeft u te maken met een kale en lege laptop en moet er vaak nog losse software aangeschaft worden. Wellicht wilt u ook een laptoptas en usb hub bij uw laptop. Bij DSL TECH kunt u uw laptop niet alleen uitbreiden met accessoires en software installaties, u kan uw laptop ook upgraden met meer werkgeheugen, opslagcapaciteit en dergelijke uitbreidingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie?  U kan altijd even contact opnemen met de klantenservice voor dat u over gaat tot het kopen van een refurbished laptop.