Zakelijke afname

Ook voor zakelijke afname bent u bij DSL TECH aan het juiste adres. Als zakelijke klant kunt u bij ons niet alleen rekenen op kortingen bij grote afname, ook staan wij voor uw bedrijf of instelling klaar als het gaat om advies en (na-)service. Wij denken graag met u mee bij het vinden van passende oplossingen voor uw onderneming.

Offerte formulier zakelijk

Optioneel

Refurbished, duurzaam en verantwoord

\Wanneer u kiest voor gebruikte producten zoals refurbished laptops, bent u niet alleen veel voordeliger uit, ook draagt u bij aan minder belasting van het milieu. Onze refurbished producten zijn door onze computer experts grondig gereinigd, getest en waar nodig voorzien van verse software. Met een inbegrepen garantietermijn van 1 jaar hoeft u niet bang te zijn met lege handen te staan. Wilt u nog meer zekerheid? Voor een kleine meerprijs kan de garantie ook verlengt worden naar een termijn van 2 jaar. Wilt u liever geen refurbished hardware? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Wij hebben ook regelmatig producten in absolute nieuwstaat.

Premium service zakelijke relaties

Als één van de best beoordeelde refurbished aanbieders weten wij bij DSL TECH als geen ander hoe belangrijk het is dat binnen een organisatie alles soepeltjes verloopt. Mocht er onverhoopt iets met één van uw producten mis zijn? Dan kunt u als zakelijke relatie bij ons rekenen op premium service. Dit houdt in dat u onze prioriteit bent zodat uw bedrijf zo snel mogelijk weer verder kan gaan met de dagelijkse gang van zaken. Bij eventuele reparatie of vervanging kunt u er op vertrouwen dat wij discreet en integer handelen als het gaat om data en privacy.