refurbished-laptop-voor-school

Laptop voor school? Refurbished, snel en goedkoop!

Goedkoop een snelle laptop voor school? Het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur en velen leerlingen hebben een laptop voor in de klas nodig. Naast alle overige schoolkosten voor boeken, atlas en rekenmachine kan de aanschaf van een snelle nieuwe laptop een zware financiële last zijn. Gelukkig kunt u met het kopen van een refurbished laptop een snelle betrouwbare laptop in huis halen zonder de volle mep te hoeven betalen.

Laptop middelbare school

Een laptop kopen voor school doen we vaak wanneer onze kroost voor het eerst naar de brugklas gaat. Wanneer er voorzichtig wordt omgegaan met de laptop zou deze qua levensduur de hele schoolperiode moeten kunnen overleven. Helaas wordt er vaak met tassen gegooid waardoor schoollaptops het zwaar te voorduren hebben. Bij dsl-tech.nl koopt u een gebruikte laptop die grondig is getest op functionaliteit en prestaties. We geven dan ook 1 jaar garantie op laptops die geschikt zijn voor de brugklas en de middelbare school. Mocht de laptop het tassengooien op school niet overleven? Dan staan we graag voor u klaar met de beste service!

Wat is een goede school laptop?

Vrijwel al onze laptops zijn goed genoeg voor schoolgebruik. Het is echter toch verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. Leerlingen op school hebben vaak meerdere applicaties open en zijn ook niet vies van een videootje en/of muziekje tijdens het leren, het maken van huiswerk of in de pauze. We raden daarom aan om een laptop voor school te kiezen met voldoende werkgeheugen en een sterke processor. Heeft de leerling ook grafische zware applicaties en software nodig voor school? Dan is het verstandig om voor een workstation te gaan of een high-end model.

Advies of meer informatie nodig?

Bent u niet zo bekend met de minimale specificaties van de laptop voor school of wilt u graag persoonlijk contact? Neem gerust contact op met de klantenservice van Dsl-Tech.

Veel laptops nodig of geld verdienen met een affiliate account?

Heeft u een grote partij laptops voor school nodig of wilt u als school een extra inkomstenbron? Registreer u dan voor een affiliate account of neem contact op voor zakelijke afname. Als groot afnemer geven we u graag korting op laptops voor school, instelling en of bedrijf.

De waardering van dsl-tech.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 153 reviews.

Blijf Altijd Op De Hoogte!

Wil je als eerste horen over onze exclusieve aanbiedingen, handige tips en spannende updates?
Vul je e-mailadres in en mis nooit meer iets leuks van ons!